További termékeink
Kereső
Termékcsoportok
Termékajánló
Termék kategóriák

Gardena smart SILENO city 500 robotfűnyíró készlet

< 500 m², 20-50 mm
Egységár (készlet):
Bruttó: 522.966 Ft
Nettó: 411.784 Ft
Cikkszám:
19602-72 R
Márka:
Gardena
Kosárba tesz

Leírás

Intelligens LONA technológia
A LONA egy mesterséges intelligencia alapú technológia, amely tanul, feltérképezi és alkalmazkodik az egyes kertekhez. A GARDENA smart system alkalmazásban elérhető Zóna menedzsment funkciónak köszönhetően könnyen meghatározható, hogy mely területeket, mikor, milyen gyakran és milyen intenzitással kell nyírni. Az Area Protect lehetővé teszi a kaszálásmentes területek meghatározását. A fűnyíró helyzete bármikor valós időben nyomon követhető. A GARDENA smart App frissítéseinek részeként a LONA folyamatosan fejlődik, és idővel új funkciók lesznek elérhetőek.
 
 
Teljeskörű kapcsolat
A smart SILENO city teljes mértékben csatlakozik a GARDENA smart systemhez. Bárhonnan gondozhatod a kerted. Online regisztráció szükséges a GARDENA smart APP-on.
 
Pro-silent
Pihenj le a kertedben, miközben a smart SILENO city csendesen munkába áll! A kategóriában legalacsonyabb zajszint (57dB A) egyáltalán nem fog zavarni.
 
AI-precise
Ez a robotfűnyíró profi navigátor, így megbízható pontossággal bírkózik meg a legkeskenyebb terekkel és a legszűkebb sarkokkal is.
 
Auto Weather & Terrain
A smart SILENO city egy megbízható kerti segéd, bármilyen időjárásban dolgozik, esőben vagy napsütésben is. Mindenhol elboldogul, a bonyolultabb kertrészektől a keskeny átjárókig, és akár 35%-os emelkedőn is.
 
Fedezd fel a GARDENA smart App-et!
Élvezd a GARDENA smart system összes előnyét! Az EasyConfig, az Auto Schedule és a Smart Home funkcióinak köszönhetően könnyedén elvégezhető a smart SILENO city robotfűnyíró telepítése és használata. Mindez egyetlen gombnyomással vezérelhető a GARDENA smart App segítségével.
 
Ideális kis és bonyolult gyepfelületekre
A GARDENA smart SILENO city kis és bonyolult gyepterületeket is teljesen automatikusan, megbízhatóan, nyomvonalmentesen és egyenletesen nyír. Gond nélkül boldogul a keskeny átjárókkal és szűk utakkal. A töltőállomás szintén rugalmasan telepíthető, gyakorlatilag korlátozás nélkül.
 
Hidegben is menő
Az intelligens fagyérzékelő észleli a fagypont közeli hőmérsékleteket és felfüggeszti a fűnyírási tervet a gyep védelme érdekében. A GARDENA smart App is használható erre.
 
Könnyen tisztítható
A GARDENA smart SILENO city házáról, késtárcsájáról és kerekeiről egyszerűen és alaposan, tömlővel eltávolítható mindenféle szennyeződés, por és fűnyesedék.
 
Technikai adatok
Munkaterület-kapacitás: 500 m² ±20%
Feltöltő rendszer: Automata
A munkaterület maximális emelkedése: 35%
Maximális emelkedés a határvezetéknél: 10%
Vezérlés: Gardena smart system App segítségével (Online regisztráció szükséges)
Információs panel: 2,1"
Időzítő: igen
Fogantyú típusa: integrált
Vízállóság: IPX5
Vágási magasság: 20-50 mm
Vágási szélesség: 16 cm
Határolókábel: 150 m
Rögzítőtüske: 200 db
 
Jellemzők
- PIN kód
- Emelésérzékelő
- Borulásérzékelő
A képek csak illusztrációk!
Széchenyi 2020 pályázat
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

Dewalt termékek
mesterwebshop.hu
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 395.26 Ft
HiKoki termékek
Termékajánló
Garancia regisztráció
Makita Gépregisztráció
AEG Gépregisztráció
Milwaukee Gépregisztráció
DeWALT Gépregisztráció
Mastroweld Gépregisztráció
HiKOKI Gépregisztráció