További termékeink
Kereső
Termékcsoportok
Termékajánló
Termék kategóriák

Stihl MS 500i benzines injektoros motorfűrész (láncfűrész)

79.2 cm3, 5 kW/6.8 LE, 50 cm, 6.2 kg

A termék az alábbi kategóriákban található:

Stihl benzines motorfűrészek erdőgazdálkodási célokra

Leírás

  • A világ első injektoros motorfűrésze! Az elektronikusan szabályozott befecskendezésű láncfűrész 79,2 cm3 hengerűrtartalommal és 5 kW teljesítménnyel rendelkezik, a súlya pedig 6,2 kg. Ez 1,2 kg-mal könnyebb, mint az MS 661 C-M, ami a STIHL legerősebb gépe.
  • A lánc 0-ról 100 km/h sebességre mindössze 0,25 másodperc alatt gyorsul fel, mindezt a másodpercenkénti több mint 200 befecskendezés eredményeként.
  • Nincsen szükség porlasztóra, az MS 500i minden eddigi gépnél hatékonyabb és alacsony károsanyag-kibocsátásának köszönhetően környezetkímélőbb is, mint egy hagyományos fűrész. Eközben pedig olyan teljesítményt nyújt, amely a profi felhasználóknak sem okoz csalódást.
  • A STIHL MS 500i láncfűrészt úgy tervezték, hogy egyszerű és felhasználóbarát legyen.
  • A könnyű és kiváló gyorsulású gép ideális a vastagabb faállományban végzett munkákhoz.
  • Vezetőlemez hossz: 50 cm (A motorfűrész típusától függően a tényleges vágáshossz a megadott értéknél kisebb lehet.)
 
Technikai adatok:
Vezetőlemez-hosszúság: 50 cm
Lökettérfogat: 79,2 cm3
Teljesítmény: 5 kW / 6,8 LE
Teljesítménysúly: 1,24 kg/kW
Súly (üzemanyag, vezetőlemez és fűrészlánc nélkül): 6,2 kg
Állandó zajszint 1): 106 dB(A)
Zajteljesítményszint 1): 119 dB(A)
Rezgésgyorsulás, bal oldal 2): 4,2 m/s2
Rezgésgyorsulás, jobb oldal 2): 4 m/s2
STIHL motor: 2-MIX
Fűrészlánc osztása: 3/8"
 
1) K tényező a 2006/42/EK irányelv szerint = 2,5 dB(A)
2) K tényező a 2006/42/EK irányelv szerint = 2m/s2
 
 
Felszereltség:
  • Antivibrációs rendszer: a motoros eszközök fogantyúinál keletkező erős rezgések hosszú távon a kézben és a karban jelentkező keringési problémákhoz vezethetnek. A STIHL ezért kifejlesztette a kiváló antivibrációs rendszert. Az antivibrációs rendszerrel ellátott motoros eszközöknél a fogantyúknál fellépő, a robbanómotor és a mozgó alkatrészek által keltett rezgések jelentős mértékben csökkentettek.
  • Elvesztés ellen biztosított anya a lánckerékfedélen: egyszerű vágószerkezet csere, az anya elveszítésének veszélye nélkül. Nagy előny minden felhasználó számára.
  • Dekompressziós szelep: a dekompressziós szelep az indításnál a hengerben lévő sűrített keverék egy részét távozni engedi. Ezáltal a szükséges húzóerő a behúzó kötélen jelentősen csökken, megkímélve ezzel a kezelő személyt és a motoros eszköz indítórendszerét is.
  • Optimalizált lánckerék fedél: lapos és keskeny lánckerék fedél kiemelkedő forgácskivetéssel.
  • Optimalizált rönktámasz: speciális formájának köszönhetően a motorfűrész könnyebben használható döntésnél és darabolásnál.
  • STIHL 2-MIX motor: öblítéskor üzemanyagot nem tartalmazó légréteg keletkezik az égéstérben található elégetett üzemanyag és a forgattyúházban lévő friss üzemanyag között. Ez a réteg mérsékli a gázadagolás megváltoztatásakor fellépő, üzemanyagot is tartalmazó öblítési veszteséget, ezáltal óvja az embert és a környezetet.
  • Oldalsó láncfeszítés: a fűrész láncfeszítése oldalirányban, a lánckerék-fedélen keresztül történik. Ez kizárja az éles fűrészlánccal való érintkezést.
  • Döntési irány jelző: a szellőző házra festett irányjelzők nagy segítséget jelentenek a döntési munkálatoknál.
  • Szerszám nélkül nyitható tankzár: szabadalmaztatott speciális zár üzemanyag- és olajtartályokhoz. Az ezzel ellátott motoros berendezések tankjai gyorsan, nagyobb erőkifejtése nélkül és szerszám nélkül nyithatóak és zárhatóak.
  • STIHL Ematic rendszer új olajszivattyúval: az új tervezésű olajszivattyú még több lánckenőolaj szállítását teszi lehetővé. Ez különösen nagy segítséget jelent, ha poros környezetben vagy hosszabb vezetőlemezzel használják a motorfűrészt.
A képek csak illusztrációk!
Széchenyi 2020 pályázat
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

Dewalt termékek
mesterwebshop.hu
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 394.25 Ft
HiKoki termékek
Termékajánló
Garancia regisztráció
Makita Gépregisztráció
AEG Gépregisztráció
Milwaukee Gépregisztráció
DeWALT Gépregisztráció
Mastroweld Gépregisztráció
HiKOKI Gépregisztráció