További termékeink
Kereső
Termékcsoportok
Termékajánló
Termék kategóriák

Stihl FS 561 C-EM benzinmotoros kasza

57.1 cm3, 2.8 kW/3.8 LE, 10.2 kg, STIHL ErgoStart, M-Tronic motorvezérlés

A termék az alábbi kategóriákban található:

Stihl professzionális benzinmotoros kaszák

Leírás

  • Professzionális használatra, a tájgondozási feladatok elvégzéséhez.
  • STIHL négypontos antivibrációs rendszer, STIHL ErgoStart, többfunkciós fogantyú, kétkaros fogantyú, szerszám nélküli fogantyú-beállítás, STIHL 2-MIX motor, STIHL M-Tronic, egyszerű indítás, leállító gomb, ADVANCE erdészeti vállheveder.
  • Standard vágóeszköz: 225-24 körfűrészlap
 
Technikai adatok:
Lökettérfogat: 57,1 cm3
Teljesítmény: 2,8 kW / 3,8 LE
Súly 1): 10,2 kg
Hangnyomásszint műanyag vágóeszközzel 2): 101 dB(A)
Hangnyomásszint fém vágóeszközzel 2): 102 dB(A)
Zajteljesítményszint fém vágóeszközzel 2): 115 dB(A)
Zajteljesítményszint 2): 115 dB(A)
Rezgésgyorsulás, bal oldal, fém vágóeszközzel 3): 3,3 m/s2
Rezgésgyorsulás, bal oldal, műanyag vágóeszközzel 3): 3,7 m/s2
Rezgésgyorsulás, jobb oldal, fém vágóeszközzel 3): 3,3 m/s2
Rezgésgyorsulás, jobb oldal, műanyag vágóeszközzel 3): 3,7 m/s2
Teljes hossz 4): 176 cm
 
1) Üzemanyag, vágóeszköz és védőburkolat nélkül.
2) K tényező a 2006/42/EK irányelv szerint = 2,5 dB (A)
3) K tényező a 2006/42/EK irányelv szerint = 2 m/s2
4) Vágóeszközzel.
 
 
Felszereltség:
  • STIHL M-Tronic: a teljesen elektronikus motorirányítás minden üzemállapotban szabályozza a gyújtás időpontját és az üzemanyag adagolását, méghozzá a külső körülmények, pl. a hőmérséklet, a tengerszint feletti magasság és az üzemanyag minőségének figyelembevételével. A motorirányítás folyamatosan biztosítja az optimális motorteljesítményt, az állandó magas fordulatszámot és a kiváló gyorsulást.
  • STIHL ErgoStart (E): az indítás most még könnyebbé válik: az új STIHL ErgoStart-nál a forgattyús tengely és az indítószerkezet között elhelyezett plusz rugó van beépítve. Ez az indításkor a hengerben fellépő kompresszió segítségével húzódik fel. Amennyiben a rugóban összegyűlt erő nagyobb, mint a kompresszió, a forgattyústengely átfordul, és a motor beindul. A használó a gépet kényelmesen és nagyobb erőkifejtés nélkül indíthatja be.
  • STIHL 2-MIX motor: az új STIHL 2-MIX technológiájú kétütemű motor nagy teljesítményről és kiváló motoros erőről gondoskodik, emellett akár 20%-os üzemanyag-megtakarítást biztosít az azonos teljesítményű motorokhoz képest.
  • Többfunkciós fogantyú: a többfunkciós fogantyút motoros fűszegélynyíróknál, motoros kaszáknál és sövénynyíróknál használjuk. A motor működtetéséhez szükséges összes kezelőelem a fogantyún található. A kezelés egyszerű és biztonságos - a kéz mindig a fogantyún marad. A többfunkciós vezérlő a fogantyúba van beépítve.
  • Kétkaros fogantyú: a kétkezes fogantyút ergonomikus fogantyúnak is nevezik. A fű vágásánál lehetővé teszi a természetes kaszáló mozdulatokat. Beállítása egy szorítócsavarral történik. Nagyobb területek nyírási munkáihoz a kétkaros fogantyú optimális választást jelent.
  • STIHL négypontos antivibrációs rendszer: a STIHL motoros kaszáknál különböző rezgéscsillapító elemek gondoskodnak az erőkímélő és kényelmes munkavégzésről. A négy ponton elhelyezett rezgéscsillapító elemek jelentősen csökkentik a gép kezelőjét érő káros rezgéseket.
  • Szerszám nélküli fogantyú-beállítás: az ergonomikus kialakítású fogantyút szerszám nélkül állíthatjuk be a felhasználó egyedi igényeihez.
  • Kompenzátor: a STIHL kompenzátor, a karburátor szabályzóegysége, gondoskodik arról, hogy a légszűrő koszolódása esetén a keverék ne legyen túl olajos. Így a teljesítmény hosszú időn keresztül azonos marad. A szűrőt csak akkor kell tisztítani, amikor a felület 80%-a elhasználódott. Ez lehetővé teszi a hosszabb, megszakítás nélküli munkavégzést is.
  • Egyszerű indítás.
  • Leállító gomb: a leállításkapcsoló ellenőrzése az újraindításkor elmarad. A motor mindig indításra kész.
A kép csak illusztráció!
Széchenyi 2020 pályázat
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

Dewalt termékek
mesterwebshop.hu
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 395.26 Ft
HiKoki termékek
Termékajánló
Garancia regisztráció
Makita Gépregisztráció
AEG Gépregisztráció
Milwaukee Gépregisztráció
DeWALT Gépregisztráció
Mastroweld Gépregisztráció
HiKOKI Gépregisztráció