További termékeink
Kereső
Termékcsoportok
Termékajánló
Termék kategóriák

Stihl FS 491 C-EM benzinmotoros kasza

52 cm3, 2.4 kW/3.3 LE, 9.3 kg, STIHL ErgoStart, M-Tronic motorvezérlés

A termék az alábbi kategóriákban található:

Stihl professzionális benzinmotoros kaszák

Leírás

Nagy teljesítményű fűkasza professzionális használatra
  • A STIHL FS 491 C-EM motoros kasza ideális választás az önkormányzatok, közútkezelő vállalatok, valamint a kertészek számára. Különösen nagy vágókör-átmérője nagyobb területek gyors nyírását teszi lehetővé.
  • Az indítási folyamat megkönnyítése érdekében a kasza STIHL ErgoStarttal rendelkezik.
  • A STIHL M-Tronic teljesen elektronikus motorirányítás folyamatosan biztosítja az optimális motorteljesítményt, az állandó magas fordulatszámot és a kiváló gyorsulást.
  • A STIHL antivibrációs rendszer jelentősen csökkenti a motor rezgéseinek átvitelét a kézfejre és a karokra.
  • Az ergonomikus kétkaros fogantyú a kialakításának köszönhetően a fű vágásánál lehetővé teszi a természetes kaszáló mozdulatokat.
  • Az innovatív ADVANCE Grip markolat ergonomikus munkavégzést biztosít.
  • Az FS 491 C-EM optimalizált védőburkolata jó rálátást biztosít a munkaterületre, és a gép tárolását is megkönnyíti.
 
Műszaki információk:
Lökettérfogat: 52 cm3
Teljesítmény: 2,4 kW
Tömeg (1): 9,3 kg
Hangnyomásszint (2): 101 dB(A)
Hangteljesítményszint: 112 dB(A)
Rezgésgyorsulás bal oldal (3): 3,4 m/s2
Rezgésgyorsulás jobb oldal (3): 2,8 m/s2
Teljes hossz (4): 180 cm
Vágókör-átmérő: max. 520 mm
Tartály űrtartalma: 0,99 l
CO2: 828 g/kWh

1) Üzemanyag, vágóeszköz és védőburkolat nélkül.
2) K tényező a 2006/42/EK irányelv szerint = 2,5 dB(A)
3) K tényező a 2006/42/EK irányelv szerint = 2 m/s2
4) Vágóeszközzel.
 
 
Felszerelés és funkciók:
  • STIHL M-Tronic: megbízható munkavégzés, csúcsteljesítmény. A teljesen elektronikus motorirányítás minden üzemállapotban szabályozza a gyújtás időpontját és az üzemanyag adagolását, méghozzá a külső körülmények, pl. a hőmérséklet, a tengerszint feletti magasság és az üzemanyag minőségének figyelembevételével. A motorirányítás folyamatosan biztosítja az optimális motorteljesítményt, az állandó magas fordulatszámot és a kiváló gyorsulást.
  • Advance Grip markolat: innovatív kialakítás. Az innovatív kialakításnak köszönhetően az ADVANCE Grip markolat ergonomikus munkavégzést biztosít. A kényelmes kezelhetőséget a kialakítás mellett az oldalt elhelyezett stopgomb segíti. Így a kéz helyzete kényelmesen változtatható, az adott feladathoz igazítható. A markolat akár fogantyúfűtéssel rendelkező változatban is kapható. A markolat a kompatibilis korábbi modellekre utólag is felszerelhető. Ezzel kapcsolatban kérjük, forduljon hivatalos STIHL szakkereskedőinkhez!
  • Kétkaros fogantyú: erőkímélő munkavégzés. Az ergonomikus kialakítású fogantyú a fű vágásánál lehetővé teszi a természetes kaszáló mozdulatokat. Beállítása egy szorítócsavarral történik. Nagyobb területek nyírási munkáihoz a kétkaros fogantyú optimális választást jelent.
  • Szerszám nélkül állítható fogantyú: gyors beállítás. Az ergonomikus kétkaros fogantyú a központi szárnycsavar segítségével egyszerűen, szerszám nélkül beállítható. A fogantyú a szállításhoz és a helytakarékos tároláshoz 90 fokban elforgatható.
  • Leállító gomb: gyors leállítás. A stop gomb segítségével gyorsan és egyszerűen kikapcsolhatja a gépet. A gomb a megnyomása után visszaugrik alaphelyzetbe, így a motor azonnal újraindítható.
  • Téli üzemmód kapcsoló: egyszerű beállítás. Gyorsan és könnyen átállítható a téli-nyári állás egy retesz segítségével. Téli állásban a hideg levegő mellett meleg levegőt is beszív a henger környezetéből, megakadályozva a gázosító eljegesedését.
  • Nagyméretű üzemanyagtartály: hosszabb idejű munkavégzés. Az átlátszó üzemanyagtartály 0,75 l űrtartalommal biztosítja a hosszú munkavégzést, kevesebb tankolási szünettel. Az üzemanyagszint kívülről is könnyedén ellenőrizhető. A tartály egyszerűen feltölthető a könnyen hozzáférhető nagy betöltőnyíláson keresztül.
  • Hosszú élettartamú légszűrő: hosszú csereperiódus. Könnyen hozzáférhető, hosszú csereperiódusú papírszűrő.
  • STIHL antivibrációs rendszer: kényelmesebb munkavégzés. A motoros gépek fogantyúinál keletkező erős rezgések hosszú távon a kézben és a karban jelentkező keringési problémákhoz vezethetnek. Az antivibrációs rendszerrel ellátott motoros gépeknél a fogantyúknál fellépő, a robbanómotor és a mozgó alkatrészek által keltett rezgések jelentős mértékben csökkentettek.
A kép csak illusztráció!
Széchenyi 2020 pályázat
Kosár
A kosár üres
Felhasználó

Regisztráció

Dewalt termékek
mesterwebshop.hu
Valuta
EURO Árfolyam
HUF valuta HUF 394.25 Ft
HiKoki termékek
Termékajánló
Garancia regisztráció
Makita Gépregisztráció
AEG Gépregisztráció
DeWALT Gépregisztráció
Mastroweld Gépregisztráció
HiKOKI Gépregisztráció